צרו קשר

עקבו לפרויקטים חדשים

  • Facebook
  • Instagram

דירת 57 מ"ר במרכז תל אביב

לפני השיפוץ, הדירה כללה 2 חדרים בלבד, חדר אחד לסלון ושני לחדר שינה, שניהם זהים בגודלם, והמטבח בחדר סגור ונפרד. 

בעליי הדירה, זוג צעיר, ביקשו לייצר חדרון נוסף לתינוק. הפרויקט כלל חלוקה מחדש של כל חללי הבית, שינוי מיקום חללים רטובים ועיצוב פנים כולל.

מאחר ומדובר בדירה קטנה, תכנון החלוקה נבחן בקפידה. הסלון והמטבח אוחדו לחלל ציבורי משותף, פתוח ומואר. לסלון מחוברת מרפסת סגורה ומוארת ותחת החלון הגדול תוכנן ספסל ישיבה בנגרות אישית עם מגירות אחסון לצעצועים וחפצים שונים. בעלי הדירה ביקשו חללים מוארים, חמימים ונקיים למראה ולכן נבחרה סקאלת צבעים ייחודית התורמת לתחושת המרחב בחלל ומשלימה את פרקט עץ האלון שיושם בכל הדירה.

חדר השינה המקורי הוקטן מעט על מנת שניתן יהיה להצמיד לו את חדר הרחצה ולהשאיר מקום לחדר הילדים. בחדר תוכנן ארון קיר בנגרות אישית המנצל את מלוא גובהה של התקרה ומספק מקומות אחסון רבים. חדר השינה פונה גם הוא אל המרפסת הסגורה ועל מנת לנצל את החלל תוכננה במרפסת פינת עבודה קטנה התואמת לגודל החלל.

פרסומים בנושא

תמונות לפני השיפוץ