דירת 54 מ"ר במרכז תל אביב

במקור, הדירה כללה 2 חדרים בלבד, אך בעליי הדירה, זוג צעיר, כעת בשלב הלימודים בחייהם, ביקשו לייצר חדרון נוסף שישמש ללימודים ואירוח בשלב הנוכחי, עם אופציה להרחבת המשפחה בעתיד הלא רחוק. אתגר לא פשוט בעליל... במיוחד בהתחשב בכך שלא היו מעוניינים בשינויים קונסטרוקטיביים במבנה, שכלל עמודים נתונים, ופתחים שלא יכולנו כמעט לגעת במיקומים ובגדלים שלהם. 

בתכנון החדש ניסינו לנצל ככל שניתן את האור הטבעי שנכנס לדירה. חלונות העץ הישנים הוחלפו בחלונות אלומיניום בשילוב מסגרת עץ, בהתאמה עם גוון פרקט העץ שיושם בכל הדירה. עבודת נגרות מוקפדת במטבח, חדר השינה וחדר הרחצה הצליחו למקסם את פתרונות האחסון והפונקציונאליות בכל חדר. המרפסת, גולת הכותרת של החלל, היא זו שהכתיבה את כל הקו העיצובי שבחרנו בו, "ג'ונגל עירוני". בחרנו בסקלת הגוונים המתאימה, הוספנו צמחייה ומוטיבים של בעלי חיים, בחרנו בריהוט ראטן ובעץ שתרמו לתחושה של טבע.

1.jpg
Untitled-1.jpg
gordon.jpg
IMG_3635.PNG

-לפני השיפוץ-